Het dragen van een MONDMASKER is nog steeds VERPLICHT bij het betreden van onze praktijk.

Houd er rekening mee dat, indien u symptomen vertoont die doen denken aan een covid-19-infectie, u getest wordt. Ook als u volledig gevaccineerd bent. Door de drukte in de praktijk kan het zijn dat we u hiervoor doorverwijzen naar de triagepost.

Een test kan u ook zelf aanvragen via www.mijncoronatest.be

Als u op afspraak komt hanteren we volgende regels:

  1. Draag een mondmasker als u naar de praktijk komt. We kunnen zelf niet aan voldoende maskers geraken om elke patiënt er een te geven.
  2. Kom op tijd, zo hoeft u niet (of niet langer dan nodig) te wachten in de wachtzaal. Als u te vroeg bent, wacht u best in uw auto of buiten. Als u te laat bent, verwittig dan uw arts, het afsprakenschema moet strikt gevolgd worden. U krijgt dan een nieuwe afspraak.
  3. Kom alleen. 1 patiënt per consultatie. Uiteraard mogen kinderen en anderen die een begeleider nodig hebben deze wel meebrengen (slechts 1 begeleider per kind of andere persoon!)
  4. Neem plaats op de juiste plek in de wachtzaal. Per arts is er een plek toegewezen in de wachtzaal waar u kan wachten. Zo vermijden we overbevolking van de wachtzalen.
  5. Ontsmet uw handen bij het binnenkomen en verlaten van de praktijk. Hiervoor is er alcoholgel in de inkomhal voorzien.
  6. U komt de praktijk binnen via de voordeur, u verlaat de praktijk via de achterdeur (er zijn pijlen aangebracht ter verduidelijking).

We zullen naast de gewone raadplegingen ook verder blijven inzetten op telefonische consultaties indien mogelijk. De nodige hygiënemaatregelen worden getroffen.

Betalen kan bij voorkeur via bancontact of smartphone (niet bij Dr. Stulens).

Kort samengevat: bij symptomen van infectie blijft de regel gelden dat u eerst telefonisch contact opneemt met uw arts. Indien u een afspraak heeft in de praktijk: vergeet uw mondmasker niet, kom alleen, kom op tijd en ontsmet uw handen. Betalen gebeurt bij voorkeur elektronisch.

Volg ook onze facebookpagina: Groepspraktijk huisartsen Astridlaan.

Voor niet dringende vragen mag u mailen naar astridlaan17@telenet.be. Wij proberen u zo snel mogelijk verder te helpen, dit binnen een tijdsbestek van max 2 dagen.

Via dit formulier kan u vragen stellen of een telefonisch consult bij uw arts aanvragen:

https://docs.google.com/forms/d/1NK9lBIxpLYNd8n_rbdnFNSlb7m9MiNsGeFB9MjtjnPs/edit

De algemene richtlijnen blijven uiteraard ook geldig:

  • Blijf ONMIDDELLIJK thuis van het werk of school als u symptomen heeft die op een infectie kunnen wijzen en vraag een test aan via www.mijncoronatest.be
  • Was regelmatig uw handen.
  • Vermijd contact met oudere mensen en risicopatiënten.

We hopen op uw begrip en medewerking om samen de verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan.