Bekijk eerst onze pagina met corona-maatregelen alvorens een afspraak te boeken.

Gezien de aanhoudende drukte en de voortdurende vraag om nieuwe patiënten aan te nemen (ondanks onze aankondiging van patiëntenstop) zien wij ons genoodzaakt de patiëntenstop te blijven handhaven. Alleen op die manier kunnen wij de zorg voor ons bestaande patiëntenbestand blijven garanderen.

CORONA-MAATREGELEN:
– KOM OP TIJD, zo vermijden we zoveel mogelijk dat patiënten lang bij elkaar in de wachtzaal moeten zitten.
– Houd er rekening mee dat u indien u symptomen vertoont die doen denken aan een covid-19-infectie getest moet worden. Ook als u volledig gevaccineerd bent. Door de drukte in de praktijk kan het zijn dat we u hiervoor eerst doorverwijzen naar de triagepost voor een test. U kan ook zelf een test aanvragen via www.mijncoronatest.be.

REIZIGERSTESTEN: wil u op reis en heeft u hiervoor een negatieve covid-test nodig? Dan kan u hiervoor terecht:

– wisserpost van AZ Vesalius (Hazelereik 51 Tongeren, op afspraak): https://www.azvesalius.be/nl/covid-19/covid-test-voor-of-na-uw-reis/
– Labo Rigo: Bosdel 89, Genk (tussen 8-10u ’s morgens, niet op zon- en feestdagen)


Een afspraak kan u op verschillende manieren maken:
Telefonisch via het nummer 012 26 36 26
Online:
Om een afspraak te maken bij een van onze artsen: klik hier

U kan een administratieve vraag stellen of een telefonisch contact met een arts aanvragen via deze link:

https://docs.google.com/forms/d/1NK9lBIxpLYNd8n_rbdnFNSlb7m9MiNsGeFB9MjtjnPs/edit

Indien u een afspraak wenst voor 2 personen, dient u 2 afspraken te reserveren. Zo krijgt u de tijd die u verdient. Ook voor een pre-operatief onderzoek, en kleine ingreep,… reserveert u best 2 afspraken.

Als u online een afspraak maakt, geef dan ook een correct e-mailadres in, zodat u een bevestiging kan ontvangen van uw afspraak. Indien u geen bevestiging heeft gehad, betekent dit dat uw afspraak niet in de agenda staat. Bent u niet zeker? Bel dan even naar de praktijk om te controleren, zo kunnen we misverstanden vermijden.

Voor dringende problemen kan u best telefoneren: 012 26 36 26
Verkeert u in levensgevaar: bel dan 112.

Huisbezoeken kunnen enkel telefonisch aangevraagd worden, liefst voor 10u30. Huisbezoeken worden voorbehouden voor patiënten die niet zelf naar de praktijk kunnen komen/gebracht worden omwille van gezondheidsproblemen. Wij willen vragen dat u, indien mogelijk, zoveel mogelijk op consultatie komt, de omstandigheden in de praktijk zijn optimaal voor klinisch onderzoek.

Wees steeds op tijd op uw afspraak, verwittig tijdig indien u niet aanwezig kan zijn. Breng voor elke afspraak uw elektronische identiteitskaart mee.