WIJ ZIJN VERHUISD NAAR WWW.ZORGHOEK.BE

ONLINE AFSPRAKEN KUNNEN VOORLOPIG NOG VIA DEZE LINK GEMAAKT WORDEN

U kan een administratieve vraag stellen of een telefonisch contact met een arts aanvragen via deze link:

https://docs.google.com/forms/d/1NK9lBIxpLYNd8n_rbdnFNSlb7m9MiNsGeFB9MjtjnPs/edit

Indien u een afspraak wenst voor 2 personen, dient u 2 afspraken te reserveren. Zo krijgt u de tijd die u verdient. Ook voor een pre-operatief onderzoek, en kleine ingreep,… reserveert u best 2 afspraken.

Als u online een afspraak maakt, geef dan ook een correct e-mailadres in, zodat u een bevestiging kan ontvangen van uw afspraak. Indien u geen bevestiging heeft gehad, betekent dit dat uw afspraak niet in de agenda staat. Bent u niet zeker? Bel dan even naar de praktijk om te controleren, zo kunnen we misverstanden vermijden.

Voor dringende problemen kan u best telefoneren: 012 26 36 26
Verkeert u in levensgevaar: bel dan 112.

Huisbezoeken kunnen enkel telefonisch aangevraagd worden, liefst voor 10u30. Huisbezoeken worden voorbehouden voor patiënten die niet zelf naar de praktijk kunnen komen/gebracht worden omwille van gezondheidsproblemen. Wij willen vragen dat u, indien mogelijk, zoveel mogelijk op consultatie komt, de omstandigheden in de praktijk zijn optimaal voor klinisch onderzoek.

Wees steeds op tijd op uw afspraak, verwittig tijdig indien u niet aanwezig kan zijn. Breng voor elke afspraak uw elektronische identiteitskaart mee.