Vanaf heden tot einde 2020 lassen wij een patiëntenstop in wegens een overloop aan nieuwe patiënten en privé-omstandigheden van één van onze artsen. Wij nemen dus GEEN NIEUWE PATIËNTEN AAN. Enkel op deze manier kunnen wij garanderen dat onze huidige patiënten correct verzorgd blijven.

  CORONA-MAATREGELEN: zie onder tabblad “Heropstart praktijk! Belangrijk”

  Een afspraak kan u op momenteel ENKEL TELEFONISCH maken:

  • 012/26.36.26
  • Indien u een afspraak wenst voor 2 personen, dient u 2 afspraken te reserveren. Zo krijgt u de tijd die u verdient. Ook voor een pre-operatief onderzoek, en kleine ingreep,… reserveert u best 2 afspraken.

   Als u online een afspraak maakt, geef dan ook een correct e-mailadres in, zodat u een bevestiging kan ontvangen van uw afspraak. Indien u geen bevestiging heeft gehad, betekent dit dat uw afspraak niet in de agenda staat. Bent u niet zeker? Bel dan even naar de praktijk om te controleren, zo kunnen we misverstanden vermijden.

   Voor dringende en acute problemen kan u best telefoneren.

   Huisbezoeken kunnen enkel telefonisch aangevraagd worden, liefst voor 10u30. Huisbezoeken worden voorbehouden voor patiënten die niet zelf naar de praktijk kunnen komen/gebracht worden omwille van gezondheidsproblemen. Wij willen vragen dat u, indien mogelijk, zoveel mogelijk op consultatie komt, de omstandigheden in de praktijk zijn optimaal voor klinisch onderzoek.


   Wees steeds op tijd op uw afspraak, verwittig tijdig indien u niet aanwezig kan zijn. Breng voor elke afspraak uw elektronische identiteitskaart mee.

Om een afspraak te maken als vertegenwoordiger klik hier